Snimamo film!Lijepi pozdrav svima od članova Record team-a   Velika Gorica!

Nakon dužeg vremena napokon je došlo vrijeme da Vam predstavimo plan za naš novi film „Da bar imam tvoj život“ inspiriran prema filmu „Change Up“ iz 2011.g. Radimo na scenariju, izabrali smo mjesta za snimanja, glavne glumce, ali i dalje nam nesto nedostaje...

Nedostajete nam upravno Vi, potencijalni glumci koji sigurno imate skrivenu želju da ste barem jednom u životu htjeli svojih 5 min slave, želite se pokazati i biti dio tima ili možda želite biti u kadru  našeg filma koji ćemo 2017.g poslati na Hrvatski filmski festival?

Sada je vrijeme da ostvarite svoju skrivenu želju, vrijeme je da zaboravite strah i naučite nove stvari, vrijeme je da se prestanete skrivati u 4 zida jer sada je vrijeme da pokažete svoje potencijale i  postanete dio našeg tima!

Ne bojte se, u Record Teamu VG nema pogrešaka, nismo ni mi savršeni, ali imamo posebnu želju i potencijale da Vam pokažemo da se sve može kad se hoće.
Ako ste zainteresirani, postanite dio nas i pridružite nam se u snimanju jer mi Vas čekamo i veselimo se Vašem odazivu!

S veseljem čekamo Vaše odazive i zahvaljujemo Vam se što ste pročitali nas poziv!

Vaš Record Team Velika Gorica

0 komentari:

Objavi komentar

KONTAKT

Obratite nam se

Ukoliko imate bilo kakav upit, savjet, komentar, pohvalu, kritiku, želite postati dio nas ili nas želite jednostavno pozdraviti, to možete učiniti vrlo jednostavno ispunjevanjem upitnika koji se nalazi desno.

Gdje se nalazimo:

Gorički klub mladih, Trg Stjepana Radića 5A, 10410, Velika Gorica

Kada se nalazimo:

Prvi ponedjeljak u mjesecu - sastanak u 19 sati.

Mobitel (Filip):

+385 99 87 309 37